Upp på stolen 
söndag, 13 - 2006, Augusti


Sara säger: Nu har Kurry upptäckt att det går att balansera på ryggstöden till stolarna i köket. Inte riktigt vad vi kanske önskar att han ska pyssla med eftersom stolarna nästan välter omkull. När han växer räcker det inte med nästan – då välter de absolut. Men tills vidare är det ingen större fara så vi passar på att filma lite innan vi har lärt honom att han inte får.

Apport! 
lördag, 12 - 2006, Augusti


Sara säger: Att hundar brukar apportera visste vi redan, och enligt mamma brukar siameskatter också vara det. Men Kurry är varken hund eller siames ändå har han upptäckt att det bästa sättet att leka med bollar är att vi kastar och han hämtar tillbaka dem. Vi hoppas att det håller i sig och inte bara är en kattungefas. Det är riktigt praktiskt att han hämtar tillbaka leksakerna själv, då slipper ju vi springa efter dem hela tiden.

Gömmer sig i kasse 
onsdag, 9 - 2006, Augusti


Sara säger: Kassar är jätteroliga leksaker tycker Kurry. Att hoppa ner i dem och gömma sig slår nästan allt annat. Han har nu fem olika bollar som han leker med och dem brukar också ta med sig ner. Annars är det ett bra ”smygarställe” – han tror att han inte syns så bra där i och att vi inte hör honom. Kanske är det också lugnt och skönt i kassen?
kommentar 1 ( 6 visningar )   |  

Klätterställningen 
söndag, 6 - 2006, Augusti


Sara säger: Här är klätterställningen som vi köpte i Tranås. Den svajar lite när han hoppar upp i den så vi undrar hur det ska gå när han blir större, då lär den definitivt välta. Han klöser inte så mycket på den än, inte någon annan stans heller som tur är. Får se hur länge det håller i sig. Lädersoffan i vardagsrummet har vi klätt in med filtar liksom fåtöljen och det funkar bra. Just nu tränar vi honom på klätterställningen, förutom den inbyggda fisken har vi hängt dit en toalettrulle!
kommentar 1 ( 6 visningar )   |  

Leker med svansen 
lördag, 5 - 2006, Augusti


Sara säger: Än har Kurry inte riktigt upptäckt sin svans som leksak. Med lite extra hjälp från oss kan han dock få syn på den och leker då en bra stund med den. På den här filmen har han hoppat upp i Mats knä när mats sitter vid datorn och får både lite närhet och bus. Precis som en kattunge behöver.