Ligger i en påse 
lördag, 30 - 2006, September


Sara säger: Okej! Vi vet att det här kan se grymt ut men jag lovar att han inte var länge i påsen! *ler* Kurry kröp in i en kasse och började busa. Mats lyfte upp den och hängde den på dörren. Kurry blev glad för den nya leksaken. Som man ser på filmen tycker Kurry att det är roligt att leka med Mats finger genom påsen och ser han inte bara jättesöt ut när han försöker vända sig i påsen? Vi måste verkligen hålla kolla på att det inte ligger plastpåsar på golvet när vi inte är hemma. Trots allt är ju plast inte en jättebra leksak för ett djur.

Jagar flugor 
tisdag, 26 - 2006, September


Sara säger: Det har börjat bli kallt ute och flugorna tar sig in genom vädringsfönstret till vårt förtret, men Kurrys lycka. Vi har upptäckt ett nytt ljud. Han låter ungefär "Che! Che! Che!" när han
ser flugorna. Kanske ett form av lockrop? Mats säger att Kurry tror att flugorna är flygande mat och jag tror han har rätt!

Gömmer sig i ryggsäck 
fredag, 22 - 2006, September


Sara säger: Katter är lika bra på kurragömma som människor. Vi tyckte att det varit tyst en stund och gick för att leta efter Kurry. Hittade honom ingenstans. Plötsligt hör Mats att det låter i hans ryggsäck och vi tar snabbt fram kameran. Jo men visst, där i har vi det lilla busfröet. Både kurragömma och titt-ut i en och samma lek!


Tvättar 
söndag, 17 - 2006, September


Sara säger: Katt-tv (akvarium) i all ära, men för den som inte vill skaffa fiskar går det visst lika bra att dra igång en maskin tvätt. I alla fall om man har en katt som Kurry. Det är inte roligt bara närkläderna rör på sig, de kan vara stilla i maskinen och det är kul ändå. Kanske kan man gräva sig genom glaset om man är riktigt envis. När det inte är tvätt i maskinen gillar Kurry att lägga sig där, vi får vara noga med att stänga luckan så han inte fastnar där inne.


Nya klätterställningen 
tisdag, 5 - 2006, September


Sara säger: Jihu! Äntligen har jag hittat en klätterställning som får plats i vår lägenhet. De flesta men ser är stora och har flera pelare, vi har bara plats för en med en pelare och det hade de på Bromma Zoomarknad som tur var. Kurry gillar sin nya leksak och klättrar snabbt upp till toppen. Att ta sig ner är desto svårare, men man får inte vara dum. Sängen står ju på lämpligt avstånd och vem har sagt att katter inte kan flyga… falla.


Nästa >