Favoritleken 
torsdag, 19 - 2006, Oktober


Sara säger: Kurry tycker om att leka. Alla lekar är roliga, men det absolut roligaste han vet är att krypa ner i plastpåsar. Hur liten påsen än är ska han absolut ner i den. Här har han fått låna en onoff-påse som han leker med. Om man kombinerar påsen med bollar blir det om möjligt ännu roligare.. Då kan han lägga bollarna I påsen, men det gör han inte i det här klippet.

Leker i sängen 
måndag, 16 - 2006, Oktober


Sara säger: Det är inte alltid jätteroligt att ha en katt i sängen. Framförallt inte en katt som leker med en boll och vars klor fastnar i täcket hela tiden. Det låter en del, ska man sova är det inte optimalt som ni säkert förstår. Hur som helst tycker Kurry att det är jätteskoj, och i hans värld är ju det självklart det enda som räknas. På nätterna brukar jag gömma hans boll under min kudde för att få stopp på honom. Hittills har han inte listat ut vart bollarna tar vägen när jag lägger dem där. =)

Höjdhopp 
måndag, 16 - 2006, Oktober


Sara säger: Här kan man (om man jämför med tidigare höjdhopp) se hur mycket Kurry har vuxit. Vi tyckte han hoppade högt förut, men nu kommer han utan problem över dörrhandtagsgränsen. Och att fånga bollar är fortfarande en av Kurrys favoritlekar.

Leker i klätterställningen 
söndag, 15 - 2006, Oktober

Sara säger Att leka i sin klätterställning tycker Kurry är jätteroligt. Här leker han med sin första dödsfiende,den långa, flerfärgade pälsråttan. När han precis hade kommit till oss fick han denhär och till en början vågade han inte ens gå fram till den. Trots sin rädsla gick han långsamt närmare och närmare, han slog på den och flög samtidigt högt i luften medan han vände och spräng därifrån. Så lekte han om och om igen. Tills han antagligen listade ut att den nog inte skulle slå tillbaka. Då blev det hans nya dödsfiende. Han bet och rev och sparkade på den så fort han kom nära den. Jättekul för oss och säkert kul för honom med. Att lägga den i klätterställningen är därför som ni kan förstå en riktig höjdpunkt.

Kurry och Satschmo 
fredag, 6 - 2006, Oktober


Sara säger: Kurry tycker mycket om att leka/bråka med Malin och Jakobs katt. Men efter ett tag tröttnar vi på att de rullar omkring och jakar varandra. Då är det praktiskt att ha en dörr som är delvis av glas. På så vis behöver inte leken ta slut bara för att vi är så elaka. Det här är ett sådant tillfälle.