Vägrar dricka som andra katter 
torsdag, 28 - 2006, December


Mats säger: Vet inte varför han har börjat med det här. Nu dricker han i alla fall alltid såhär, i alla fall ur den där skålen.
kommentarer 3 ( 36 visningar )   |  

Kurry fick en laserpekare i julklapp 
onsdag, 27 - 2006, December


kommentar 1 ( 9 visningar )   |  

Sjukt trött 
onsdag, 27 - 2006, December


Mats säger: Kurry har den senaste tiden haft en inflammation i ögat vilket har gjort att han är lite lugnare än vanligt. Det kan vara bra att vila ibland också, jag ska i alla fall passa på att njuta.

Klättrarkatten Kurry 
måndag, 4 - 2006, December


Sara säger: Här har vi en riktig vinnarfilm! Lyckades vinna oss en mobiltelefon på Aftonbladet.se's klipptoppen jul. Men räckte bara till en andraplats i finalen. Själva filmögonblicket var mer tur än skicklighet. Kurry klättrade på gallergrinden och ut mot proppskåpet för han ville komma åt sin Bur som vi ställt på garderoben medan vi dammsög. Någonting slamrar till i köket vilket resulterar i att Kurry rycker till och dörren åker ut. Som tur är har han starka tassar och lyckas ta sig tillbaka till gallergrinden utan att trilla ner. Men proppskåpet har han inte försökt klättra på mer. Men så har inte buren stått på garderoben mer heller. =)
I övrigt har han nästan slutat klättra på gallergrinden. Nu klättrar han nästan bara när det kommer gäster som står i hallen. Verkar tycka om att visa upp sig.

kommentar 1 ( 10 visningar )   |